Je bent nu hier Café Ech Wel > Over ons

Over ons

Café Ech Wel ~ Ech Wel Rotterdams!

Bij ons kan je terecht voor een klassieke hotdog, een goede burger en een verse milkshake. Snack Wel is overdag geopend en bereid de lekkerste verse snellehap lunches die afgehaald kunnen worden bij de counter. Heb je geen zin om in de rij te staan? Geef dan je bestelling vooraf aan ons door en wij hebben het klaar staan wanneer je het komt afhalen.

Heb je wat meer tijd tijdens je lunch pauze, neem dan plaats in onze serre of binnen. Naast de gerechten van Snack Wel kan je ook kiezen voor een goede ceasar salad, een clubsandwich of royale croque monsier.

Voor groepen en arrangementen gaan wij speciaal open. Niets is te gek en bijna alles kan. Wat dacht je van een Cursus Plat Rotterdams of een echte Rotterdamse Bingo?!

Café Ech Wel is gevestigd aan de Parkkade 28 | 3016 GM | Rotterdam
Wielders Management

Café Ech Wel is èèn van de vele ondernemingen dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. Wat alle ondernemingen gemeen hebben is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management , marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.

Feestje geven?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Doe een aanvraag