Je bent nu hier Café Ech Wel > Cafe afhuren

Cafe afhuren

Café Ech Wel afhuren voor een besloten feest

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken. Café Ech Wel, mooi gelegen aan de Parkkade aan de rand van Het Park, aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse groepsarrangementen of gewoon een hapje en drankje. 

Geen zaalhuur!

Je betaalt bij Café Ech Wel geen zaalhuur of andere locatiekosten. Het exclusief afhuren van het café is mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. Je kunt alle kanten op bij Café Ech Wel. Van een borrel in de namiddag tot een uitgebreid feest voor jouw familie, collega’s en vrienden. Hapjes erbij? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om het jou en je gasten naar de zin te maken. Voor het gezellige café is een groot overdekt terras, zodat je met jouw gezelschap ook heerlijk buiten kunt vertoeven.

Feestavond 3 uur: € 34,50 per persoon
Feestavond 4 uur: € 39,50 per persoon
Feestavond 5 uur: € 44,50 per persoon
Feestavond 6 uur: € 49,50 per persoon
  • Inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar)
  • Inclusief diverse borrelhapjes
  • Inclusief karaokemachine met de beste meezingers
  • Inclusief beerpong (bier inbegrepen, shotjes exclusief)
Uitbreidingen

Prosecco: € 6,00 per persoon
Welkomstcocktail: € 8,50 per persoon
Appeltaart: € 4,00 per persoon
Gesorteerd gebak: € 5,00 per persoon
Patatje met saus: € 4,00 per persoon
Snack: € 3,00 per persoon
Fingerfood: € 19,50 per persoon

Fingerfood?

Tijdens het feestje iets te eten aanbieden aan je gasten? Onze koks zorgen voor heerlijk fingerfood! Fingerfood bestaat uit lekkere spareribs, hamburgertjes, puntzakken patat, chicken wings, stokjes saté en Vietnamese loempia’s. Voor slechts € 19,50 per persoon boek je dit bij jouw feest!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Geef jouw wensen aan ons door en wij sturen je een offerte geheel op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Een leuk extraatje: de karaokemachine! Schitter met jouw gezelschap op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Feestje geven?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Doe een aanvraag