Je bent nu hier Café Ech Wel > Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Een BABS is wettelijk bevoegd (beëdigd) om een huwelijk te mogen sluiten. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller!

Wat kunnen jullie verwachten van Jenny als BABS? Dat laten we Jenny graag zelf even uitleggen:

“Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Wat een grote eer dat jullie bij mij als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand terecht zijn gekomen. Binnenkort sluiten jullie een commitment voor jullie leven. Jullie kiezen voor elkaar en laten wij deze dag nog specialer gaan maken voor jullie samen.

Buitengewoon was ik al, maar nu ook met trots ambtenaar. Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) gemeente Rotterdam, beëdigd te Rotterdam. Naast BABS werk ik als tourguide en met de juiste papieren als matroos op Splashtours. Zo trouw ik jullie in het bijzonder graag op en aan het water. Door mijn jarenlange werkervaring op de Maas in Rotterdam is geen schip, geen schipper, maar vooral geen vaarwater mij onbekend en kan ik bij elke highlight in Rotterdam een verbinding tussen de trouwlocatie en jullie liefde verwoorden.

Stap met mij in jullie huwelijksbootje en ik verzorg een verankerde ceremonie.

Jullie wensen realiseren en jullie en jullie geliefden een onvergetelijke ceremonie bezorgen, dat is mijn taak en het is een voorrecht om jullie in de echt te mogen verbinden.

Om deze ceremonie zo goed mogelijk te laten verlopen en naar jullie wensen te kunnen
voldoen, vindt er eerst een
kennismakingsgesprek plaats. Zo kan ik jullie leren kennen en jullie mij. Tijdens dit persoonlijke gesprek worden de mooie, bijzondere, buitengewone, ontroerende, warme, maar ook de meest gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt besproken. Ik wil alles van jullie en jullie liefde voor elkaar weten en van jullie ja-woord overtuigd zijn, zodat ik jullie als ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Rotterdam in het echt kan gaan verbinden. Tevens ontvangen jullie als bruidspaar vragen over elkaar die jullie afzonderlijk dienen te beantwoorden. Vertel mij alles over jullie familie, getuigen, werk, beste vrienden en werk. Met al deze informatie maak ik een speech op maat, een persoonlijke speech met gebaseerd op jullie love story waarin jullie liefde naar voren komt, gecombineerd met een dosis humor. Want lachen in verplicht tijdens jullie ceremonie!

Geen standaardpraatje is mijn doel. Van ludiek tot het raken van jullie gevoelige snaar, jullie persoonlijke wensen zijn het belangrijkste voor mij als jullie ambtenaar van de burgerlijke stand gemeente Rotterdam en uiteraard is altijd alles bespreekbaar. Wat ik van jullie verwacht als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand? Een volmondig JA-woord op de grote dag! En de kus die mag pas gegeven worden als jullie in het echt verbonden zijn he 😉 Ik kan niet wachten op jullie verhaal en de grote dag!

Liefs Jenny”

JA IK WIL! JENNY ALS BABS

Feestje geven?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Doe een aanvraag