Je bent nu hier Café Ech Wel > Arrangementen

Arrangementen

Ben je bezig met het organiseren van een groepsuitje? We hebben tal van mogelijkheden voor groepen. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest of vriendengroep.

Cursus Plat Rotterdams
Rotterdams

Rotterdam: Prachtige stad. Mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je ken er winkelen tot je erbij neervalt in de Koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom fleuren wij jouw familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams!

De cursus plat Rotterdams voor beginners wordt gegeven door Roel Pot, bekend van de NS reclame. Een Bekende Rotterdammer dus! Wat je kan verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Cursus Plat Rotterdams van 1,5 uur, inclusief een pauze
  • Het spel wordt georganiseerd onder begeleiding van Roel Pot
  • Onbeperkt drankjes 1,5 uur (Hollandse bar)
  • Diverse borrelhapjes

€ 32,50 per persoon (vanaf 30 personen)

DOE EEN AANVRAAG


Karaoke

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond? Bereid je voor op een avond vol gezelligheid als de karaoke-installatie wordt gestart. Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Dit arrangement (3 uur) is inclusief:
  • Karaokemachine met de beste meezingers
  • Onbeperkt drankjes 3 uur (Hollandse bar)
  • Diverse borrelhapjes

€ 34,50 per persoon (vanaf 20 personen)

DOE EEN AANVRAAG

 

Feestje geven?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Doe een aanvraag