De Rotterdamse binGo

Prijzen

Arrangementsprijs:

€ 49,50 p.p.

Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Doe een aanvraag

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

De Rotterdamse binGo

Wat is er nou leuker dan een bingo? Nou, een Rotterdamse binGo! Er zijn vijf rondes binGo met leuke prijzen, en tussen de rondes door krijg je ook nog eens op ludieke wijze leuke (on)zin over Rotterdam te horen! Maar let op; het kan zo maar zijn dat u uw eigen accent netjes hebt afgeleerd na afloop van deze middag of avond. Gaat u naar huis met een Rotterdams shirt met kreten als ‘Oh Ja Joh?’, ‘Pleurrrrrrt op’ of ‘hebbie in je nest gezeken?’, of bent u de winnaar van een heerlijk Rotterdams drankie? Je weet het na afloop…

Dit arrangement (3 uur) is inclusief:
  • De Rotterdamse binGo inclusief een pauze
  • Er zijn vijf rondes en drie leuke prijzen per ronde
  • Het spel wordt georganiseerd onder begeleiding van Roel Pot
  • Onbeperkt drankjes 3 uur (Hollandse bar)
  • Borrelhapjes
Combineren

De Rotterdamse binGo is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Zo breid je dit arrangement gemakkelijk uit met burgers en bier bij Café Ech Wel voor € 12,50 per persoon extra. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Openingstijden OFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Zaterdag 8 juni:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 13 juli:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 14 september:
Cursus Plat Rotterdams

Check de agenda

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief