De Rotterdamse Avond

Prijzen

Arrangementsprijs:

€ 49,50 p.p.

Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Doe een aanvraag

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

De Rotterdamse Avond

Tijdens de Rotterdamse Avond, wat trouwens ook een middag kan zijn, krijgt u alles te horen en te zien over onze mooie stad. Uiteraard alles met een grote knipoog en glimlach op het gezicht. Wist u bijvoorbeeld al dat Rotterdammers voor alles een bijnaam hebben? Station Kapsalon? Kabouter Buttplug? De Koopgoot (in het Engels The Buying goet). Natuurlijk leert u ook van alles over onze taal. Spreekwoorden als ‘Tebbie nou gedaan’, ‘Pleurt Op!’ en ‘hebbie in je nest gezeken’ horen snel tot uw eigen woordenschat. De Rotterdamse avond wordt verder ingevuld met binGo, een quiz en Rotterdams Pim Pam Pet. Kortom; een avond (of middag) waarna u met een Groen-Wit-Groen hart vertrekt!

Dit arrangement (3,5 uur) is inclusief:
  • De Rotterdamse Avond inclusief een pauze
  • Het spel wordt georganiseerd onder begeleiding van Roel Pot
  • Onbeperkt drankjes 3,5 uur (Hollandse bar)
  • Borrelhapjes
Combineren

De Rotterdamse Avond is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Zo breid je dit arrangement gemakkelijk uit met burgers en bier bij Café Ech Wel voor € 12,50 per persoon extra. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Openingstijden OFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Zaterdag 8 juni:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 13 juli:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 14 september:
Cursus Plat Rotterdams

Check de agenda

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief