Lasergamen & karaoke

Prijzen

Arrangementsprijs:

€ 50,00 p.p.

Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.

Doe een aanvraag

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

 

Lasergamen

Pak de bruidegom of bruid nog een keer goed aan voordat het huwelijk gesloten wordt. In het ruim van de Zwarte Zwaan (op loopafstand van Café Ech Wel) starten jullie de lasergame battle, zo komt de sfeer er gelijk in! De vrijgezel wordt natuurlijk flink in de hoek gedreven.

Burgers en bier

Na de lasergame sensatie stap je aan wal bij Café Ech Wel om de spanning van je af te schudden. Bij Café Ech Wel geniet je van de rasechte Rotterdamse gezelligheid onder het genot van een lekker koud biertje en huisgemaakte burgers. Bier en burgers zijn dé perfecte combinatie! Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond?

Karaoke

Jullie avontuur is nog lang niet afgelopen, want de karaoke-installatie wordt gestart. Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Dit arrangement (3,5 uur) is inclusief:
  • 2 sessies lasergame met speluitleg
  • Rundvleesburgers in ‘smash style’ gebakken, geserveerd met friet
  • Onbeperkt drankjes 2,5 uur (Hollandse bar) bij Cafe Ech Wel
  • Karaokemachine met de beste meezingers
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Openingstijden OFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Zaterdag 8 juni:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 13 juli:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 14 september:
Cursus Plat Rotterdams

Check de agenda

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief