Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Feestavond 3 uur

Prijzen

Feestavond 3 uur € 29,50 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Feestcafé 

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken. Je kunt alle kanten op bij Café Ech Wel. Van een borrel in de namiddag tot een uitgebreid feest voor jouw familie, collega’s en vrienden. Hapjes erbij? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om het jou en je gasten naar de zin te maken. Voor het gezellige café is een groot overdekt terras, zodat je met jouw gezelschap ook heerlijk buiten kunt vertoeven.

Café Ech Wel, mooi gelegen aan de Parkkade aan de rand van Het Park, aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse groepsarrangementen, of gewoon een hapje en drankje.

Feestavond 3 uur is inclusief:
  • Onbeperkt drankjes 3 uur (Hollandse bar)
  • Warme borrelsnacks
  • Karaokemachine met de beste meezingers
Uitbreidingen

Maak de feestavond compleet met bijvoorbeeld heerlijk vers bereide burgers, puntzakjes friet, gebak of een grillmenu. Vertel ons jouw wensen en wij denken graag met je mee!

Groepsarrangementen

Voor groepen en arrangementen gaat Café Ech Wel speciaal open. Niets is te gek en bijna alles kan. Je maakt jouw feestje nog specialer met een groepsactiviteit in het café. Wat dacht je van een Cursus Plat Rotterdams of een echte Rotterdamse Bingo?!

Een leuk extraatje: de karaokemachine! Schitter met jouw gezelschap op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Geef vooral jouw wensen aan en wij sturen je een offerte geheel op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Feestje geven?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Doe een aanvraag