Cocktailworkshop

Shaken en stirren, tijdens de cocktailworkshop krijg je een duidelijk beeld van de wereld van de cocktails. Je raakt niet uitgeëxperimenteerd, ook heb je al vaker een cocktailworkshop bijgewoond. Ga met een professionele bartender op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ontdek de wereld van de cocktails en experimenteer onder begeleiding met nieuwe creaties!

De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het geheim achter die perfecte Mojito of daiqiri wordt uitgebreid besproken. Zowel alcoholhoudende als alcoholvrije cocktails kunnen worden gemaakt. Geloof ons: Met de recepten die je tijdens de workshop onder de knie krijgt wordt je een graag-geziene gast op ieder feest!

Dit arrangement is inclusief:
  • Cocktailworkshop van 1,5 uur met 2 cocktails

Standaard worden er 2 cocktails aangeboden in deze workshop. Een Stirred cocktail (mojito, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: normaal, aardbei of ginger) en een shaked cocktail (daiqiri, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: aardbei, mango, passievrucht). Na de eerste cocktail laat de instructeur zien hoe een ameretto sour gemaakt wordt. Deze wordt gezamenlijk gemaakt en natuurlijk gedronken!

Bijzonderheden:
  • Non-alcoholische cocktails (gedeeltelijk of in het geheel) zijn nooit een probleem. Graag vernemen we dit wel van te voren.
  • De meerprijs voor een extra cocktail bedraagt € 7,50, zoals een caipirinha of een sour. Let op: 3 cocktails is best veel!
  • De mojito kan veranderd worden in een Caiprinha.
  • De daiqiri kan veranderd worden in een Amaretto sour voor een meerprijs van € 3,50 p.p.
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De cocktailworkshop is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Rondom de Parkhaven en de Parkkade zijn er genoeg mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden!

Parkeren

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Openingstijden OFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Zaterdag 8 juni:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 13 juli:
Cursus Plat Rotterdams

Zaterdag 14 september:
Cursus Plat Rotterdams

Check de agenda

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief