Je bent nu hier Café Ech Wel > Agenda

Agenda

Inloopcursus Plat Rotterdams: € 17,50 per persoon

Agenda:
– zaterdag 12 augustus (16.00 – 17.30 uur)
Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Cursus Plat Rotterdams onder leiding van Roel Pot van 1,5 uur inclusief een pauze
  • Bitterballen en borrelnootjes
Reserveren

Wij raden je aan om online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats bij de cursus. De cursus gaat door bij een minimum aantal van 20 deelnemers.


Cursus Plat Rotterdams

De cursus plat Rotterdams voor beginners wordt gegeven door Roel Pot, bekend van de NS reclame en het inspreken van de plat Rotterdamse audio guide van Hop-On Hop-Off. Een Bekende Rotterdammer dus! Wat je kan verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Feestje geven?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

Doe een aanvraag